Blog de produse naturiste de la celebra firma Calivita si alte articole !

Prea mult tus

     Am o imprimanta draguta de cativa ani, care nu mi-a facut probleme pana acum. Si o folosesc destul de des, de 3-4 ori pe saptamana, aproximativ 100 de foi. Inainte consumam  un toner la 2 luni, pana am aflat de o solutie revolutionara: reumplerea lor sau incarcarea. Pentru ca da, toner-ele nu sunt de unica folosinta. Doar tusul este, dar tonerul poate fi folosit pana in momentul cand se sparge sau pateste ceva si nu mai poate fi reparat.

     Aceasta operatiune m-a salvat de multi bani irositi. Este mult mai ieftin si parca printez mai multe foi decat cu un toner original.

     Am intrebat mai multi prieteni despre aceasta metoda si toti mi-au raspuns acelasi lucru: daca vrei sa economisesti bani, nu cumpara alt toner. Si au avut dreptate. Cu banii economisiti intr-un an imi achizitionam 2 imprimante noi.

     Totusi, nu ar trebui sa folositi un cartus de toner la nesfarsit. Dupa 3-4 incarcari veti observa cum calitatea print-urilor incepe sa scada. E un semn ca ar trebuie sa achizitionati un alt cartus de toner.

     Preturile unei astfel de operatiuni variaza in functie de modelul de imprimanta pe care il detineti, de culoare- negru sau color, de firma si de calitatea tusului ce urmeaza a fi folosit.

     De exemplu, eu folosesc un toner hp , iar preturile la toner-ele originale sunt destul de piperate, in comparatie cu numarul de pagini ce poate fi printat. Dar pretul platit pentru o incarcare toner imi permite sa investesc ce ramane in alt hobby.

     Daca aveti dubii referitoare la aceasta operatiune, v-i recomand pe cei de la tonereurope.ro , care sunt specialisti si au cate o solutie pentru toate problemele dumneavoastra.

     Sistemul de comanda, de livrare si calitatea produselor folosite va vor scuti de multi bani aruncati aiurea si de timp pretios, pe care ati  putea sa il folositi pentru alte activitati.

     In concluzie, apelati cu incredere la incarcarea toner-ului, decat sa cumparati unul nou!

Advertisements

Stiu ca vrei sa comentezi...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: