Blog de produse naturiste de la celebra firma Calivita si alte articole !

Super Mega 50

produse
Calivita International s-a gândit la nevoile noastre de a suplimenta aportul de vitamine, minerale si oligoelemente astfel ca noi sa putem corecta deficitul acestora si sa asiguram organismului tot ce are nevoie sa functioneze corect, printr-un produs modern obţinut din ingrediente naturale, de o calitate deosebită, Super Mega 50.
Produsele naturiste Calivita sunt deosebit de utile în terapile naturiste datorita compozitiei acestora, produsele naturiste calivita fiind obținute din ingrediente naturale din zone ecologice și procesate astfel încât să iși păstreze nealterate proprietațile terapeutice.
Vitaminele şi mineralele obţinute printr-o alimentaţie corectă sunt importante pentru sănătatea noastră şi totuşi mulţi factori afectează cantitatea şi calitatea acestora, ceea ce duce la o afectare a proceselor metabolice în care sunt implicate vitaminele şi mineralele.
Poluarea devenită astăzi o problemă reală, stresul cauzat de ritmul alert de viaţă, alcoolul, nicotina, cofeina, conservanţii, anticoncepţionalele şi multe alte substanţe chimice sporesc necesarul de vitamine şi minerale, mai ales al celor care locuiesc în marile centre urbane.
Vitaminele reglează procesele biochimice, sunt componente ale unor sisteme enzimatice, sau influenţează în mod direct diverse funcţii ale organismului. Mineralele sunt necesare pentru un metabolism perfect.
Deoarece vitaminele îşi exercită efectele în mod sinergic, se recomandă utilizarea preparatelor polivitaminice. În acelaşi timp mineralele potenţează actiunea vitaminelor şi invers.
Mineralele sunt aduse în organism doar prin aport alimentar sau prin suplimente alimentare.
Sunt de preferat mineralele care sunt dozate optim şi dacă este posibil sub formă chelatată, deoarece mineralele chelatate cu aminoacizi sunt absorbite de 3-10 ori mai bine decât cele nechelatate.
Produsele cu absorţie intestinală prelungită (delayed release), prezintă avantajul eliberării treptate a substanţelor active pentru a fi absorbite în intestin în cantităţi mici şi fracţionate, într-un interval de 10-18 ore. În acest fel se menţin constante concentraţiile sanguine optime ale vitaminelor pe tot parcursul zilei. Preparatele moderne conţin şi substanţe lipotrope, cum sunt colina şi linozitolul, care împiedică depozitarea grăsimilor în ficat. Substanţele lipotrope stimulează sinteza de lecitină, menţinând colesterolul în stare solubilă şi astfel scad concentraţia de colesterol din sânge şi îndepărtează riscul producerii bolilor cardiovasculare. Aceste substanţe facilitează digestia, iar acidul glutamic stimulază activităţile psihice.
În aceste produse se gaseşte complexul de vitamine B într-o cantitate suficientă pentru a nu fi necesară asocierea cu vitaminele B, decât în cazul unor afecţiuni sau a unui stres puternic.
Datorită conţinutului în B complex, consumul acestor preparate se asociază cu urini colorate şi cu miros specific.
Preparatul Super Mega 50 al firmei Calivita International aparţine produselor cu absorţie prelungită, fiind un produs modern care ne oferă toate substanţele benefice de care avem nevoie din ingrediente obținute din zone și prin metode ecologice, fiind astfel ideal pentru terapii naturiste.
Reîntoarce-te la Natură !

Utilizare si indicatii terapeutice

Produsul Super Mega 50 al firmei Calivita International este utilizat în cazul unor activităţi fizice şi intelectuale intense, cu mare consum de energie, pentru diminuarea efectelor poluarii, în cazul consumului ridicat de alcool, tutun, cofeină, anticoncepţionale.

Se mai foloseşte în caz de anemie, malabsorţie , oboseală, stres, covalescenţă, hepatită, dischinezie biliară.

Se foloseşte pentru persoanele cu un ritm de viaţă alert, cu un stil de viaţă mai puţin echilibrat, recomandat în special adulţilor şi sportivilor.

Stiu ca vrei sa comentezi...