Blog de produse naturiste de la celebra firma Calivita si alte articole !

     In zilele noastre, toate documentele sunt tiparite: de la CV pana la reteta de la medic, de la cartea de vizita, pana la scrisori etc. Pe langa miliardele de coli de hartie consumate, se mai consuma si mii de litri de cerneala pentru imprimanta (tus) si tot atatea tonere.  Bine se consuma mult mai mult, dar ziceam de exemplu in Bucuresti, intr-o perioada scurta de timp.

      Iar acum sa ne gandim la companii si la cate documente trebuie sa printeze zilnic: de la facturi contabile, pana la rapoarte ale directorilor, condica angajatilor, fise de comenzi si multe multe multe altele. Cantitatea de tus consumat este enorma, iar firmele ar trebui sa se orienteze catre o solutie cat mai economa pentru a reusi sa printeze calitativ, cantitativ, dar la bani mai putini decat ar cheltui pentru un toner original.

      O solutie foarte buna ar fi achizitionarea tonerelor compatibile, de la http://www.tonereurope.ro – locul unde gasiti tonere compatibile de calitate Europeana. La o simpla cautare pe internet cu search tag-ul ,,toner compatibil“, ajungeti pe site-ul lor si acolo veti gasi atat informatii clare si complete despre ce inseamna tonerele compatibile, dar si despre avantajele lor in fata celorlalte tonere, dar si ale reincarcarii.

      Spre exemplu, un toner compatibil Samsung incepe de la pretul de 89 lei, iar cel mai scump costa 239 lei. Preturile sunt mai mult decat accesibile, avand in vedere calitatea printarilor si numarul de pagini ce pot fi printate.

      De exemplu, cu un toner obisnuit se pot printa aproximativ 650 de pagini, iar cu tonerele de la http://www.tonereurope.ro se pot printa in jur de 2040 de pagini, la aceeasi calitate.

      Un alt avantaj pentru a cumpara tonere compatibile este rapiditatea livrarii: puteti opta intre a ridica produsele direct din Showroom sau pentru a va fi livrate prin curier rapid, timpul fiind scurt: intre 24 si 48 h, depinzand de distanta.

      Iar in inchiere, va las cu cateva informatii utile despre imprimanta laser.

Advertisements

Stiu ca vrei sa comentezi...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: