Blog de produse naturiste de la celebra firma Calivita si alte articole !

Energy and Memory

dd
Datorita compozitiei sale, Energy & Memory sprijina desfasurarea normala a proceselor din organism, chiar si in cazul stresului fizic si mental prelungit. Lupta eficient impotriva proceselor negative aparute ca rezultat al stresului. In acelasi timp, energizeaza, improspateaza organismul si va ofera o doza de energie pentru a face fata cu mai multa usurinta obstacolelor de zi cu zi!
In creierul uman exista aproximativ 25 de milioane de cellule. Celula nervoasa este alcatuita din axon si mai multe dentrite (terminatii scurte), toate aflandu-se in in legatura cu alte terminatii ale altor neuroni. Atunci cand concentratia de oxigen este scazuta aceste celule nervoase nu functioneaza la parametri corespunzatori.
Membranele celulare sunt distruse prin actiunea radicalilor liberi nocivi, a alcolului, tutunului, excesul de calmante, alimentatia neadecvata, circulatia sangelui imperfecta, depresia, si bineanteles stresul. Scade astfel energia fizica si psihica, apar boli degenerative, tulburarile de memorie si atentie si oboseala cronica. In conditiile in care creierul este privat de substantele necesare unei bune functionari o buna parte din celulele nervoase vor fi distruse.
Lecitina este cea care ne ajuta in procesul de invatare si de stocarea informatiilor noi, facand parte din structura membranelor celulare.
Colina este foarte importanta cu ajutorul ei se pot pastra informatiile, in caz contrar apar tulburari ale memoriei de scurta durata, putand aparea la orice varsta de la copilul scolar pana la varstnici. O alta “hrana” pentru buna functionare a sistemului nervos o reprezinta asocierea Vitaminei C si E, vitamina E, elimina radicalii liberi nocivi iar vitamina C impiedica formarea radicalilor liberi.
Seleniul si Zincul intaresc efectul antioxidant al vitaminei E si C.
Magneziul ajuta la absorbtia calciului si potasiului, indepartand ametelile, spasmele musculare, depresia, afectiunile cardiovasculare, hipertensiunea arteriala, starile de nervozitate si sensibilitate.
Guarana este intrebuintata pentru stimularea sistemului nervos, in inlaturarea oboselii, in functionarea buna a sistemului cardiovascular si a glandelor suprarenale si a metabolismului glucidic. Este de un real folos elevilor, studentilor in timpul examenelor dar si persoanelor care desfasoara o munca intelectuala intensa. Ajuta la optimizarea capacitatii de concentrare si a memoriei.
Substantele bioactive continute duc la imbunatatirea performantelor fizice si a rezistentei la sportivi. Prin administrarea unor astfel de substante biologic active (vitamina E, C, guarana, magneziu, seleniul, zincul) ne putem mentine functiile musculare si cerebrale.
Energy & Memory
Compozitia/tableta:
Colina 200 mg
Extract de guarana 100 mg
Lecitina 100 mg
Vitamina C 60 mg
Magneziu 50 mg
Vitamina E 10 mg
Zinc 5 mg
Seleniu 20 mcg

Mod de administrare: 3×1 tablete zilnic.

Advertisements

Stiu ca vrei sa comentezi...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: