Blog de produse naturiste de la celebra firma Calivita si alte articole !

Probio Balance

sss
Microorganismele benefice care supravietuiesc prin intermediul enzimelor si a mediului acid din tubul digestiv, sunt numite probiotice. Ele sunt capabile sa se colonizeze in intestine, unde ajuta la mentinerea echilibrului normal al florei intestinale. Exista anumite conditii in care suplimentarea lor poate fi necesara.

Flora intestinala este compusa din specii de bacterii colonizate pe membrana mucoasa a intestinelor. Exista cateva sute de specii de bacterii cum ar fi cele aflte pe colon, care traiesc in simbioza cu organismul gazda, masa totala a acestora putand depasi greutatea de 1,5 kg. Acestea au un rol multiplu: pot crea echilibrul functiilor intestinale, pot ajuta la absorbtia si utilizarea anumitor nutrienti, pot facilita miscarea peristaltica, pot produce vitamine (K, B, acid folic), in plus, 70% dintre substantele cu rol imunitar sunt sintetizate in intestine, acestea avand posibilitatea de a sprijini foarte mult functionarea sanatoasa a sistemului imunitar.

Pentru buna functionare a probioticelor este necesara prezenta prebioticelor. Acestea sunt carbohidrati complexi care, fiind singura alimentare a probioticelor, sunt in masura sa stimuleze crestere si sa promoveze colonizarea acestora.

In mod normal, intestinele si bacteriile care traiesc acolo sunt intr-o stare de echilibru, care poate fi usor deranjata de circumstantele externe. In cazul in care echilibrul este deranjat, bacteria patogena prezenta si alte microorganisme se pot multiplica mai repede in detrimentul bacteriilor benefice. Cauza principala a unui echilibru deranjat este in cea mai mare parte, stresul, regimul alimentar defectuos, terapiile cu antibiotice, precum si diferitele stari diareice (de exemplu, in timpul calatoriilor).

Probio Balance este o formula complexa (o asa-numita simbiotica). Aceasta contine trei tulpini probiotice (acidophilus lb, rhamnosus Lb. Si B. longum), in numar de 4 miliarde de germeni, completate cu prebiotice (fructo-oligozaharide). Datorita formulei sale masticabile si a gustului moderat de fructe este usor de administrat, ideal chiar si pentru copii, facilitand deglutitia. Datorita numarului ridicat de germeni recomandam administrarea acestuiasa in urma tratamentelor cu antibiotice, precum si in timpul calatoriilor.

ATENTIE!
In cazul starilor de diaree, pe langa comprimatele ProbioBalance, va recomandam luarea masurilor privind aceste stari, cum ar fi si consumul ridicat de lichide!

In cazul unor boli grave gastro-intestinale (de exemplu ulcere, boala Crohn), cereti sfatul medicului inainte de a aplica acest tratament!

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1-2 tablete pe zi sau conform recomandarilor medicului dumneavoastra

Probio Balance– ingrediente active / comprimat masticabil.
Continut:
Lactobacillus acidophilus- 335mg
Bifidobacterium longum – 17,87mg
Lactobacillus rhamnosus – 6,7mg
Fructo-oligozaharide (FOS) – 25mg

Advertisements

Stiu ca vrei sa comentezi...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: